Вытворчасць

Гісторыя Віцебскай бройлернай птушкафабрыкі пачалася ў далёкім 1975 годзе, калі кіраўніцтвам БССР было прынята рашэнне аб стварэнні прадпрыемства.

А ўжо ў 1981 годзе птушкафабрыка пачала вытворчасць і пастаўкі курынага мяса ў магазіны.

ААТ "Віцебская бройлерная птушкафабрыка" - адно з буйнейшых у Рэспубліцы Беларусь прадпрыемстваў па вытворчасці мяса птушкі на прамысловай аснове з агульным замкнутым вытворчым цыклам ад атрымання інкубацыйных яек і вырошчвання маладняку ​​да поўнай перапрацоўкі мяса птушкі ў паўфабрыкаты хуткага прыгатавання, гатовую прадукцыю (вэнджаніна , рулеты, вяндліны) і рэалізацыі.

ААТ "Віцебская бройлерная птушкафабрыка" - гэта прадпрыемства са стабільным і эфектыўным развіццём, якое робіць стаўку на сучасныя ўнікальныя тэхналогіі, выпуск шырокага асартыменту высакаякаснай прадукцыі з мяса птушкі і задавальненне самых вытанчаных густаў спажыўцоў. Прадпрыемства ў поўнай меры можна назваць аўтаномным, паколькі на птушкафабрыцы створаны ўсе неабходныя службы, якія забяспечваюць яе бесперапынны жыццёвы цыкл.1.jpg

Агульная структура асноўнай вытворчасці ААТ "Віцебская бройлерная птушкафабрыка" ўключае:

  • Цэх племяннога маладняку ​​в. Перамонт (пляцоўка №1- і пляцоўка №2).
  • Цэх бацькоўскага статка курэй-нясушак (які складаецца з 3-х пляцовак павільённага тыпу).
  • Бройлерны цэх №1 (птушнікі падлогавага зместу).
  • Бройлерны цэх №2 (птушнікі павільённага тыпу для клеткавага ўтрымання бройлераў).
  • Бройлерны цэх №3 (пляцоўка №1 і пляцоўка №2 птушнікі павільённага тыпу падлогавага зместу).
    
  • Цэх інкубацыі (2 інкубатары).
  • Цэх забою і глыбокай перапрацоўкі мяса птушкі.
  • Цэх забою і перапрацоўкі мяса птушкі №1.
  • Цэх па вытворчасці гатовай прадукцыі.
  • Участак забою і перапрацоўкі мяса БРЖ.
  • Участак вытворчасці мясакосная мукі.
  • Цэх па вытворчасці камбікармоў.
  • Вытворчы ўчастак «Курына» (перапрацоўка алейных культур, сушка, ачыстка і захоўванне збожжавых культур).
  • Зернесушыльны комплекс «Сураж» (сушка, ачыстка і захоўванне збожжавых культур).
  • Зернесушыльны комплекс «Янавічы» (сушка, ачыстка і захоўванне збожжавых культур).
Асноўнымі відамі дзейнасці ААТ "Віцебская бройлерная птушкафабрыка" з'яўляюцца: развядзенне птушкі на мяса, вытворчасць

мяса сельскагаспадарчай птушкі, вытворчасць мясных прадуктаў. ААТ "Віцебская бройлерная птушкафабрыка" мае ўласную зарэгістраваную гандлёвую марку "ГАННА".
цех убоя и переработки мяса птицы (13).jpg

Асноўнымі відамі дзейнасці ААТ "Віцебская бройлерная птушкафабрыка" з'яўляюцца: развядзенне птушкі на мяса, вытворчасць мяса сельскагаспадарчай птушкі, вытворчасць мясных прадуктаў. ААТ "Віцебская бройлерная птушкафабрыка" мае ўласную гандлёвую марку "ГАННА". ААТ "Віцебская бройлерная птушкафабрыка" з'яўляецца рэнтабельнай працуючай камерцыйнай арганізацыяй і за апошнія гады пастаянна нарошчвае аб'ёмы вытворчасці.

крс цех.jpg

Стабільная работа ААТ "Віцебская бройлерная птушкафабрыка" - гэта шырокі асартымент прадукцыі, больш за 200 найменняў і таварных пазіцый прадукцыі з мяса птушкі, высокая якасць, што робіць прадпрыемства прывабным як для айчынных, так і замежных партнёраў.

Агульны асартымент прадукцыі, які выпрацоўваецца на прадпрыемстве:

  • яйка курынае інкубацыйнае;

  • яйка харчовае;

  • кураняты-бройлеры;

  • мяса птушкі (тушкі куранят-бройлераў і курэй, часткі тушак куранят-бройлераў);

  • прадукты раздзелкі і абвалкі мяса птушкі;

  • субпрадукты курыныя;

  • паўфабрыкаты хуткага прыгатавання (шашлыкі, каўбаскі, рулецікі, фаршы, катлеты і інш.);

  • каўбасы вараныя, сасіскі, сардэлькі з мяса птушкі;

  • прадукты з мяса птушкі;

  • каўбасы варана-вэнджаныя, сыравяленыя, сыравэнджаныя;

  • прадукты забою і перапрацоўкі БРЖ;
  • паўфабрыкаты мясныя натуральныя з ялавічыны;
  • прадукцыя з ялавічыны;
  • мука кармавая мяса-касцяная жывёльнага паходжання;

  • тлушч жывёльны кармавы.

  • камбікорм для с/г птушкі і буйной рагатай жывёлы;

  • малако.

3.jpg